Få ett komplett besök som inkluderar en undersökning, behandling och en rehabiliteringsplan för endast 200kr! Har du ett frikort är besöket dessutom helt kostnadsfritt!

Vanliga besvär som (bland annat!) behandlas:

...och mycket mer!

Tack vare vårt avtal kan våra patienter besöka oss för endast 200 kr - alternativt 0 kr om patienten innehar frikort, är under 20 år alternativt över 85 år.

Hur kan det här hjälpa mig?

Vår strategi och filosofi är att du ska bli fri från dina kroppsliga besvär. Smärta ska inte hindra dig från att leva ditt liv fullt ut - därför är vårt mål att eliminera smärtan!

Med hjälp av våra händer som verktyg tillsammans med skonsamma och effektiva tekniker kan vi återskapa rörlighet i leder, minska smärtan och få dina muskler och leder att fungera så bra som möjligt.

Resultatet blir att det drabbade området kan återfå sin normala funktion och rörlighet så att du kan leva ett liv utan begränsningar!

Hur går ett besök till?

1. Samtal med din Fysioterapeut
Det första besöket börjar med en noggrann bakgrundskontroll över din sjukdomshistoria, eventuella mediciner och andra behandlingar som genomförts. Även din livsstil, arbete och fritidsaktiviteter är viktig information för att få ett helhetsintryck av din situation och möjlighet att hjälpa dig i behandlingen. Vidare är vi mycket noggranna och välutbildade för att upptäcka symtom som bör behandlas av annan specialist.

2. Fysioterapeuten undersöker
Här utför fysioterapeuten en rad olika tester där resultatet tillsammans med din sjukdomshistoria vägs samman till en diagnos. Utifrån den informationen skapas en behandlingsplan tillsammans med dig som patient.

3. Antal behandlingar
En behandling ger ofta god effekt tidigt i omhändertagandet. Beroende på din sökorsak varierar dock antalet behandlingar.

4. Uppföljning
Man behöver inte känna oro inför besöket hos terapeuten. En behandling är mycket sällan förenad med smärta. Vanliga biverkningar efter behandling är en lokal ömhet, trötthet och sitter normalt i mellan 1-4 dagar efter vårdtillfället. Kontakta oss om du har fler frågor!

Kim YapKim Yap
22:19 17 Jan 24
Adam är mycket trevlig, lyhört, professionell, skicklig och kunnig. Fick alltid bra bemötande med respekt. Han är duktig på att analysera och ringa in problemet. Efter fem besök har mina besvär som jag sökte för nästan helt "försvunnit". Kan varmt rekommenderas.
Mycket kunnig, ambitiös och ett stort engagemang.Kontakta honom om ni har problem!
Karin OlsenKarin Olsen
10:10 27 Nov 23
Helt otroligt. Efter en behandling känner jag mig som en ny människa. Spänningarna i nacken har släppt och det bästa med allt är att denna effekt har hållit över tid inte bara tillfälligt. /Karin
Kim HitchcockKim Hitchcock
15:57 26 Oct 23
Kanon, tyckte Adam gav ett proffsigt intryck. Kändes som han kunde mycket om ryggen.Hade en akut låsning i ländryggen som löste sig på under en vecka med rätt övning.Nu återstår lite fler övningar som känns riktigt bra och göra. Har varit hos kiropraktor många gånger. Men man vill ju ha en långvarig lösning och detta känns helt rätt.Har ni ont i ryggen testa definitivt Adam.
Benny OlofssonBenny Olofsson
08:06 05 Oct 23
Adam är mycket kunnig och duktig.Jag hade smärta i nacken som nu är helt borta. Fick även bättre rörlighet.Kan varmt rekommenderas
Percy PrambornPercy Pramborn
10:31 10 Aug 23
Efter en akut lumbago ischias kom jag till Adam som hjälpte mig med ett övningsprogram. Efter den akuta fasen har vi nu kommit till TENS-programmet som lindrar den kroniska smärtan som jag har i ländryggen. Jättebra. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Adam. Han ger sig inte i sökandet efter en bra behandling mot smärta i ryggen.
Bass JohanssonBass Johansson
16:42 02 Aug 23
Rekommenderas!Mycket kompetent och pushar det där extra som man behöver.
Ahmed ZayerAhmed Zayer
15:26 14 Apr 23
Proffsigt och jätte trevligt bemötande!
johannes Karlssonjohannes Karlsson
15:31 02 Mar 23
Jan Åke KarlssonJan Åke Karlsson
18:57 21 Feb 23
Mycket trevligt bemötande.Förståelse för de besvär man har.
David WideDavid Wide
14:35 15 Feb 23
Adam hjälpte mig med enkla övningar att få i gång min onda och krånglande rygg igen. Kan varmt rekommendera Adam och McKenzie metoden.
Christel BränningerChristel Bränninger
16:37 09 Feb 23
Proffsigt bemötande. Har mycket bra kunskap om vad man göra åt en som arbetat i 35 år i vården.Helnöjd 😊🙏
Lotta ErikssonLotta Eriksson
09:12 08 Feb 23
Mycket nöjd med Adam och hans sätt att ta tag i mina problem. Har bara varit där tre gånger men märker redan en förbättring. Ser fram emot fortsättningen..
Susanne WinströmSusanne Winström
20:08 07 Feb 23
Väldigt nöjd över mina besök hos Adam. Han är kunnig och professionell. Ställer träffsäkra diagnoser och tar fram rätt övningar.Har länge haft problem med min axel men har efter bara tre träffar blivit väsentligt mycket bättre.Kan varmt rekommendera honom.
Kjell LundinKjell Lundin
21:34 31 Jan 23
Har nu varit 3 ggr. Hos Adam. Han har på denna korta tid hjälpt mig till det bättre. Smärtan har avtagit och min rörlighet har också förbättrats.Har stort förtroende för honom och jag kan rekommendera honom.
eva sandineva sandin
15:19 30 Jan 23
Bästa nyttan redan efter första besöket. Fick en genomgång och en enkel övning och är redan så mycket bättre. Ischiassmärtan försvann efter många års elände. Kan varmt rekommendera Adam.
Ursula OlsénUrsula Olsén
08:09 11 Jan 23
Adam är lyhörd och kreativ i sin yrkesutövning. Kunnig och förstående. Ger tips på övningar så man kan undvika framtida skador och läka ut de man har.
kim waisanenkim waisanen
10:21 07 Dec 22
Mycket trevligt och välkomnade bemötandet , lyssnar och tar upp information från mig som kund , gör individuel bedömning och åtgärdsprogram, snabb återkoppling, känns tryggt och proffsigt 👍5 stjärnor ✨️
Patrik WallinPatrik Wallin
15:20 05 Dec 22
6 gånger va allt som behövdes för ond rygg och axel! Rekommenderas!
Gith MartinssonGith Martinsson
10:55 30 Aug 22
Fantastiskt bra tips om träning! Vänlig och informativ och engagerade! Kan varmt rekommendera honom
Lena RollgardLena Rollgard
10:01 04 Jul 22
Vill varmt rekommendera Adam. Kan sina saker. Har hjälpt mig på bästa sätt. Jag har gjort stora framsteg efter jag fått hjälp av honom.
Oskar SvenssonOskar Svensson
07:00 31 May 22
Väldigt duktig fysioterapeut som verkligen lyssnar och förklarar på ett sätt som man förstår. Fått hjälp med både axel och höfter, rekommenderar alla som har någon typ av besvär med sin kropp att besöka Adam och låta honom ta en titt!
Patrick HenrikssonPatrick Henriksson
09:49 24 May 22
Kompetent och professionell. Kreativ i att hitta alternativa lösningar som fungerande just för mig. Adam är även pedagogisk och säkerställer att man får en väldigt bra bild över hur man ska genomföra olika övningarna. Rekommenderas varmt!
js_loader

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader i samband med besöket. Vi har ett avtal med Region Skåne, och med detta erbjudande vill vi helt enkelt ge dig möjligheten att besöka oss - då vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse! Sedan hoppas vi självklart på att du vill fortsätta besöka oss!

physiocare-logo-horizontal-with-name
Copyright © 2023 PhysioCare | Adam Ludwiszewski
Hortensiagatan 8, 256 68 Helsingborg 
072-403 66 34
info@physiocare.se